TAM TAM GONG A NITAYOGA KÖZPONTBAN MÁRCIUS 23. 16:00

TAM TAM GONG A NITAYOGA KÖZPONTBAN MÁRCIUS 23. 16:00

A NitaYoga Központ szeretettel meghívja a stúdióban jógázókat, illetve a gong hangjáték iránt érdeklőket
2019. március 23-án szombaton 16 órakor kezdődő
harmonizáló, energiaszint növelő hangjátékra

A Tam Tam Gong egész Dél-Kelet-Ázsiában elterjedt zeneszerszám, felosztása szerint fém idiofon hangszer, melynek születését egészen Kr. előtti 2. évezredig vezetik vissza. Már akkor is számos felhasználási területén túl, főleg a gyógyító rezgései végett alkalmazták. A gong hagyományos kínai tradíció szerint kézzel készült, így a hangolása is egyedi, nemcsak a felülete.
A relaxáló hangjáték időtartama 60 perc, melyet kényelmes laza öltözetben fekve, élhet át a résztvevő. A márciusi hangjáték segíti az energiaszint növelését, a segítő energiák magasabb szinteken történő befogadását, valamint a pozitív változásokat és gyógyulást hozó munkát mind fizikai testben, mind az aurarétegekben. Továbbá segít ezen folyamatok kapcsán felmerülő gondolatok, félelmek felszínre hozatalában és feloldásában is. Ezáltal az elme és a lélek megpihen, megnyugszik és harmonikus rezgésekkel feltöltődve térhet vissza a hétköznapokba.

Kinek nem ajánlott?: pacemakerrel élők, epilepsziára való hajlam esetén, 3. hónapot betöltött kismamák számára, és 10 év alatti gyermek részére, kivéve, ha tud 50 percet nyugodtan feküdni

Részvételi díj: 2500,- Ft /fő elővételben, a helyszínen 3.000,- Ft/fő

Ha szeretnél részt venni az eseményen, kérlek, jelentkezz az alábbi elérhetőségeken:
cicaful73@gmail.com
http://www.nitayogakozpont.hu/orarend
Keresd a Hangtálas meditációt!!! :)